Today.ua

Lifecell запустив нову корисну послугу, яка захистить смартфони користувачів

Lifecell запустив нову послугу, яка стане корисною всім користувачам. Кожен з нас ризикує втратити свій смартфон, і щоб убезпечити свій гаджет, тепер можна підключитися до послуги "Захисти мобільний".

Навіть якщо смартфон загубиться або його вкрадуть, пристрій стане простіше повернути, при цьому без втрати особистих даних. За допомогою нової послуги від lifecell ви отримаєте не тільки сервіс повернення, але і ряд корисних опцій в додаток.

Абоненти lifecell зможуть дистанційно керувати безпекою свого пристрою, визначати його місцезнаходження на карті; отримувати фото з камери в режимі реального часу; активувати сигнал на телефоні на повній гучності; видаляти дані з внутрішньої і зовнішньої пам'яті телефону, щоб ніхто не міг отримати до них доступ; блокувати смартфон з використанням спеціального пароля. Всі перераховані вище дії дозволять максимально захистити смартфон в разі втрати, поки він не повернеться до рук власника. У даній ситуації абонентам lifecell потрібно зателефонувати в безкоштовний цілодобовий кол-центру за номером 6911. Оператори відразу ж заблокують втрачений пристрій, а також допоможуть вам його повернути. У разі, якщо протягом двох тижнів з моменту звернення до мобільного оператора не вийде повернути пристрій, клієнту lifecell буде нарахована грошова компенсація.

Щоб підключити послугу "Захисти мобільний", потрібно набрати комбінацію *691# і клавішу виклику, або ж зателефонувати за номером 6911. Детальні умови послуги можна подивитися на сайті за посиланням pm.lifecell.com.ua.

Нагадаємо, Lifecell запустив найдешевший на ринку безлімітний тарифний план.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ