Today.ua

Київстар зробив безкоштовною одну із своїх послуг: що стало доступним для абонентів

Київстар підготував своїм абонентам приємний сюрприз. Мобільний оператор зробив безкоштовною послугу, що стане у нагоді багатьом підприємцям. Йдеться про тестовий доступ до програми самостійних клієнтських розсилок ADWISOR. Протягом 30 днів користування цією послугою буде безкоштовним.

За допомогою сервісу ADWISOR від Київстар абоненти можуть у тестовому режимі розіслати до 10 персоналізованих SMS на номери мобільного оператора. 

Користувачам доступні:

Крім того, користувачі сервісу безпосередньо на платформі ADWISOR відтепер можуть скорочувати потрібні посилання, додавати їх до розсилки й відстежувати надалі статистику переходів за ними. При цьому можна на власний розсуд обрати найбільш зручний метод скорочення посилання — з випадковим набором букв і цифр після домену або з використанням власної назви. 

На сайті Київстар є калькулятор розрахунку вартості SMS та Viber-розсилок через платформу ADWISOR. Якщо після завершення 30-денного пробного періоду вам захочеться продовжити користуватися послугою, то її вартість можна розрахувати самостійно прямо зараз. 

За усією детальною інформацією стосовно цієї послуги абоненти Київстар можуть зателефонувати за номером 466 або 0 800 300 466. Підписати договір про підключення можно у магазинах мобільного оператора. 

На платформі ADWISOR є "Довідка", у якій зібрані усі популярні відповіді на запитання про створення розсилок. Там пояснюється, як додавати отримувачів, як створювати повідомлення, що означають статуси розсилки, тощо.

Раніше повідомлялося, що Київстар дарує гроші власникам нових SIM-карт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ