Today.ua

Київстар змінив правила покупки стартових пакетів

Київстар з 1 березня ввів для своїх клієнтів нові умови покупки стартових пакетів. Якщо раніше абоненти купували картку, на якій вже були номер і тарифний план, то тепер під час покупки сім-карти є можливість вибрати тарифний план і номер телефону з п'ятнадцяти запропонованих доступних варіантів.

Нова послуга від Київстар отримала назву "Швидкий старт". Вартість підключення тарифного плану новому користувачеві буде дорівнює вартості звичайної сім-карти, доплачувати абонентам нічого не доведеться. Вибрати відповідний тариф можна в роздрібній мережі Київстар, яка діє на всій території України. Абоненти зможуть придбати номер, який їм підходить, і тариф, який для них є найвигіднішим.

У компанії вважають, що поява такої послуги значно спростить життя абонентів Київстар та збільшить кількість клієнтів мобільного оператора.

Київстар також дозволяє своїм абонентам економити на мобільному зв'язку. В рамках нової акції "Все просто 10 місяців" платити за мобільний зв'язок можна на 33% менше. Для цього необхідно підключити будь-який контрактний тарифний план з лінійки Smart - Smart, Smart Max, Smart Business або Smart Business і придбати один з акційних смартфонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ