Today.ua

Київстар змінив перелік послуг у популярних тарифах: про що попередили абонентів

Київстар розширив перелік послуг для своїх абонентів, додавши їм до тарифу "ВАШ Вибір" нову Суперсилу. З 18 листопада 2022 року контрактні абоненти цього тарифу матимуть можливість додатково підключити Київстар ТБ, а з 5 грудня - 5 ГБ додаткового інтернету. 

Крім того, з 18 листопада у абонентів з тарифним планом "Безлім" не буде можливості підключити послугу "Домашній Інтернет" та "Контракт". У кого ці сервіси вже підключені – вони працюватимуть, але нових користувачів Київстар не підключатиме.

Також всі охочі із цими тарифами можуть встигнути підключити послугу "Домашній Інтернет" без додаткової плати до 17 листопада включно.

Також з 18 листопада нових абонентів Київстар не пдключатимуть до тарифів "ВАШ Старт", "ВАШ Регіон ", "Простий" та "Київстар Онлайн+". Мобільний оператор готує нові тарифи та пропозиції, які зроблять спілкування приємним та недорогим.

Відомо, що з11 листопада абонентам передплати Київстар стали доступні два нові тарифи: "LOVE UA На максимум" та "LOVE UA Без меж".

Українці, які хочуть мати безлімітний мобільний інтернет, можуть обрати тариф "LOVE UA Без меж" за 275 грн/4 тижні. В пакет послуг також входить безлім на дзвінки у мережі Київстар, 275 хвилин на інші мережі по Україні та за кордон, а також одна Суперсила на вибір без доплат.

Абоненти, яким безлімітний інтернет не потрібен, можуть підключити тариф "LOVE UA На максимум" за 175 грн/4 тижні. У тариф входять 15 ГБ мобільного інтернету, безліміт на Київстар і 150 хвилин на інші мережі й за кордон.

Нагадаємо, Київстар припинить роботу кабінету користувача на своєму сайті з 1 грудня. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ