Today.ua

Київстар запустив новий вигідний тариф за мінімальну місячну плату

Київстар запустив для своїх абонентів новий тарифний план, який коштує недорого, у порівнянні з іншими схожими тарифами. На відміну від соціальних тарифів "Дзвінки для батьків" і "Інтернет для батьків", новий тариф пропонує достатню кількість хвилин на дзвінки та мегабайтів інтернету навіть для активних користувачів.

В рамках тарифу "Смачний"  абоненти Київстар отримають цілих двадцять гігабайтів інтернету на місяць, повністю безлімітні дзвінки всередині мережі Київстар, 300 хвилин дзвінків на номери інших операторів по Україні, в тому числі і на стаціонарні номери.

Усі послуги надаються за мінімальну абонентську плату. Адже більшість тарифів Київстар вже давно коштують більше 100 гривень. Виняток становлять "спеціальні пропозиції" від Київстар, в межах яких протягом певного часу можна змінити свій тарифний план на більш дешевий. Наприклад, за тариф "Без меж lite" абоненти Київстар заплатять 50 грн/4 тижні, і отримають 3000 МБ інтернету та безліміт на дзвінки.

Щоб підключитися до тарифу "Смачний", можна скористатися онлайн-системою «Мій Київстар», або ж придбати сім-карту з даними тарифом в будь-якому офіційному магазині оператора.

Починаючи з 9 квітня, Київстар перегляне умови підключення трьох популярних послуг - "Передзвони мені", "Поповни мій рахунок" та "Довірена особа".

Раніше повідомлялося, що з 1 квітня Київстар закрив цілий ряд популярних серед українців послуг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ