Today.ua

Київстар запустив найдешевший тариф із інтернетом: хто може підключити

Київстар у грудні закриває шість своїх популярних тарифів, але натомість запропонує своїм абонентам ряд нових вигідних пропозицій. Мобільний оператор вже запустив вигідний тариф з абонентською платою всього 125 гривень на місяць. Особливість цього тарифу в тому, що підключити його можуть громадяни віком від 60 років або особи з інвалідністю.

Тариф отримав назву "Любов до батьків". В пакет послуг входять безлімітні дзвінки у мережі, 50 хвилин на дзвінки на номери інших операторів та на міські номери, 50 SMS, 5 ГБ мобільного інтернету та одна додаткова Суперсила на вибір.

Цей тарифний план став одним із тарифів лінійки LOVE UA 2022 року. Абоненти в рамках цього так званого соціального тарифу можеть безкоштовно підключитися до популярних відеосервісів без тарифікації трафіку (YouTube, Kyivstar TV, Netflix, Megogo, Disney+, Apple TV, Amazon Video, 1+1 відео).

Тариф "Любов до батьків" - контрактний. Підключити його можна у магазинах Київстар, маючи при собі паспорт. Тариф запустили виключно для абонентів від 60 років та людей з інвалідністю І-ІІІ групи.

Нагадаємо, два роки тому мобільний оператор запустив схожий за позиціюванням тариф, який називався "Дзвінки для батьків", який коштував всього 60 грн на місяць. Але цей тариф вже закрився. 

Раніше повідомлялося, які тарифи Київстар закриває для абонентів з 22 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ