Today.ua

Київстар закриває дві популярні до війни послуги: що запропонують абонентам натомість

Київстар оголосив про закриття двох послуг, які перестали користуватися попитом серед абонентів. Серед них - послуга телефонного фіксованого зв’язку "Телефонія МЖД" та фіксований доступ до інтернету за технологією ADSL.

У прес-службі мобільного оператора повідомили, що ці послуги припиняють функціонувати з 1 липня. До цього часу абоненти мають змогу перейти на альтернативні послуги.

Наприклад, Київстар пропонує підключити "Домашній Інтернет" та тарифи "Все разом", що включають дротовий інтернет, мобільний зв’язок та Київстар ТБ. Вартість підключення безкоштовна, а щомісячний платіж складатиме від 200 грн на місяць. За цю суму абоненти отримають безлімітний домашній та мобільний інтернет, безліміт у мережі Київстар та послугу домашнього телебачення.

Також Київстар з 2 червня закриває популярну серед українців послугу "Смарт Київстар". Ця послуга була розрахована на українців, що полюбляють читати. Їм пропонувався каталог книжок, з яких можна було обрати для себе щось цікаве. Але наразі дана послуга втратила актуальність, то в мережі можна знайти будь-яку книжку на вибір, і для цього не потрібно підключати сторонні сервіси.

Раніше Київстар оголосив про запуск нового військового тарифу для українців, який діятиме з 2 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ