Today.ua

Київстар забезпечить українців безкоштовним домашнім інтернетом: кого підключать у першу чергу

Київстар зробив послугу "Домашній інтернет" безкоштовною для деяких своїх абонентів. Йдеться про тих громадян, яким держава вже надала тимчасове житло, розселив їх у модульні містечка для тимчасового проживання.

Перше модульне містечко, де поселилися внутрішньо переміщені українці, розташували у Львові (Сихівський район). Там встановлено 120 будинків. До них Київстар підключив домашній інтернет, і усі мешканці можуть безкоштовно ним користуватися.

Київстар заявив про свою готовність співпрацювати з обласними адміністраціями та забезпечувати доступ до Wі-Fі будь-яких мобільних поселень.

Подати заявку на підключення соціального інфраструктурного об’єкта можна ща електронною адрессою wifi@kyivstar.net, зазначивши деталі підключення та контакти для зворотного зв’язку. Впродовж кількох днів спеціаліст компанії надасть інформацію щодо можливості підключення та уточнить час для виконання запиту.

Компанія Київстар у воєнний час активно підтримує українців, які опинилися у біді, та підключає Wi-Fі в бомбосховищах та укриттях по всій країні. Також мобільний оператор активно підтримує українців за кордоном, надаючи їм безкоштовний зв'язок та інтернет у роумінгу.

Перебої з інтернетом в окупованих областях трапляються доволі часто, але спеціалісти Київстар у найкоротші терміни намагаються відновити неполадки. При цьому багато систем модернізуються.

Раніше Київстар повідомив, чи можуть прослуховувати українців на окупованих територіях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ