Today.ua

Київстар, Vodafone та lifecell дарують абонентам інтернет, дзвінки та гаджети до Дня святого Валентина

Київстар, Vodafone та lifecell підготували своїм абонентам подарунки до Дня святого Валентина. Так, мобільні оператори пропонують на честь свята приємні бонуси, які діятимуть включно до 14 лютого.

Київстар, наприклад, залучає закоханих до перегляду романтичних фільмів, які абоненти можуть знайти у медіатеці Київстар ТБ. Кожен абонент Київстар може завантажити програму та одразу отримати доступ до безкоштовного пакету з сотнею телеканалів та доступом до улюблених передач, фільмів та серіалів. Дивитися фільми та програми можна на п'яти будь-яких гаджетах.

Мобільний оператор Vodafone надає абонентам можливість напередодні Дня святого Валентина придбати техніку в магазинах на вигідних умовах. Тому, якщо ви ще не встигли купити подарунок своїй другій половинці на 14 лютого, то саме час обрати один з корисних гаджетів зі знижкою до 50%. Наприклад, Vodafone пропонує купити смарт-годинник СANYON зі знижкою до 30%. В акції також беруть участь роутери, навушники, телевізори, флешки тощо.

lifecell роздає абонентам "цьомчики" до Дня Валентина. Абоненти мобільного оператора можуть привітати своїх коханих у пару кліків, замовивши 30 ГБ мобільного інтернету або 300 хвилин на всі номери на 7 днів. Вартість послуги лише 30 гривень. Надіслати поцілунок можна буде з мобільного за номером *210#, або через мобільний додаток "Мій lifecell".

Як повідомлялося, з 11 лютого Vodafone підвищив вартість річних тарифів для своїх абонентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ