Today.ua

Київстар та Vodafone показали найбюджетніші тарифи з інтернетом під час війни

Київстар та Vodafone під час війни закрили деякі старі тарифи, які стали неактуальними серед абонентів. У той же час з'явилися нові, вигідніші тарифи, які під час війни набирають популярності. Їхня вартість нижча за середню, а в пакет послуг входить достатня кількість мегабайт інтернету, який вкрай необхідний у воєнний час.

Київстар має пакет "Ваш старт" вартістю 135 грн за 4 тижні. За цю ціну абоненти мобільного оператора отримують 5 ГБ мобільного інтернету, безліміт дзвінків на Київстар та 100 хвилин на інші номери й за кордон. Також абоненти даного тарифу зможуть без тарифікації користуватися популярними месенджерами та соцмережами, як Instagram, Facebook, Telegram, Twitter, Viber, WhatsApp, TikTok, а також додатком "Дiя".

Vodafone має бюджетний тариф вартістю 100 грн за 4 тижні під назвою SuperNet Turbo. Він підійде тим абонентам, котрі постійно повзуються мобільним інтернетом.

Так, цей пакет послуг включає 20 ГБ інтернету, безліміт всередині мережі Vodafone, 700 хвилин на всі номери та 50 SMS-повідомлень. При першому підключенні до тарифу послуга Video PASS надається абонентам Vodafone безкоштовно.

Раніше повідомлялося, що Київстар представив новий тариф СуперГіг із безлімітним інтернетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ