Today.ua

Київстар розширив перелік тарифів для українців за кордоном

Київстар під час війни забезпечив українських абонентів за кордоном послугою безкоштовного роумінгу, щоб вони могли користуватися своїми колишніми тарифами, не доплачуючи жодної копійки.

Перелік країн, де діє послуга "Роумінг як вдома", тепер розширюється. Мобільний оператор також збільшив кількість тарифних планів, що діятимуть за кордоном для абонентів.

Якщо раніше безкоштовний роумінг було включено до тарифів "Твій" та "Все разом", то зараз послуга стала доступною у всіх тарифних планах 2019-2020 років, як для контрактних, так і бізнес-клієнтів. Нагадаємо, що українські тарифи діють у 16 країнах Європи, а саме:

При цьому для абонентів, які перебувають в Україні, Київстар припинив надавати послуги зв'язку безкоштовно, як це було з початком війни. З 11 травня українцям доведеться повертатися до умов їх тарифних планів та щомісяця поповнювати рахунок на потрібну суму.

Нагадаємо, що абоненти Київстар з недавнього часу можуть обрати один номер та дзвонити по ньому безкоштовно, навіть якщо на рахунку немає грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ