Today.ua

Київстар розповів абонентам, як економити на послугах зв'язку

Київстар дозволить своїм абонентам платити за мобільний зв'язок набагато менше. В рамках нової акції "Все просто 10 місяців" українці зможуть заощадити на послугах зв'язку до 33%.

Знижку від Київстар зможуть отримати покупці акційних смартфонів в мережі магазинів мобільного оператора. Участь в акції беруть такі моделі:

Також для отримання знижки необхідно підключити будь-який контрактний тарифний план з лінійки Smart - Smart+, Smart Max, Smart Business або Smart Business+. Абоненти Київстар можуть перейти на один з цих контрактних тарифів з будь-якого  іншого тарифного плана.

Щоб отримати знижку на оплату зв'язку абонентам Київстар необхідно оплатити пакет послуг на десять місяців вперед. Вартість користування за перший місяць буде вам повернена на рахунок. Економія, в залежності від конкретного тарифного плану, складе від 750 до 4000 гривень. Ви відразу оплачуєте зв'язок за 10 місяців і зможете забути про це питання.

Нагадаємо, Київстар пропонує своїм абонентам підключити додатковий номер до основного, і перенести на нього частину дзвінків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ