Today.ua

Київстар пропонує українцям новий дешевий безліміт

Київстар пропонує своїм абонентам новий тарифний план за дуже вигідними умовами. За 200 гривень на місяць можна отримати крім мобільного зв'язку ще і високошвидкісний безлімітний домашній інтернет. Економія очевидна, до того ж більше ніхто з інших мобільних операторів не пропонує настільки вигідні умови своїм абонентам.

У тариф "Все разом Вигідний" входять безлімітні дзвінки всередині мережі, 180 хвилин на дзвінки інших операторів, повний безліміт для мобільного інтернету і пакет домашнього інтернету.

Місячна абонентська плата за даним тарифом становить 250 гривень, однак перші місяці користування коштують всього лише 200 гривень. З огляду на те, що абоненти платять відразу за дві послуги, то пропозиція від Київстар досить вигідна.  Щоб перейти на новий тариф, абонентам потрібно ввести комбінацію 477*1 і клавішу виклику. Через мобільний додаток для смартфонів "Мій Київстар" також можна стати абонентом тарифу "Все разом Вигідний".

З 25 лютого Київстар запустив акцію, в рамках якої тарифні плани можна придбати на третину дешевше . Даною акцією можуть скористатися всі клієнти Київстар, які отримують послуги за контрактами. Для цього потрібно придбати будь-який акційний 4G-смартфон в одному з магазинів мережі Київстар або ж в інтернет-магазині цього мобільного оператора, і отримати знижку на 33% щомісячної плати за контрактом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ