Today.ua

Київстар представив новий соціальний тариф з додатковою знижкою

Київстар запустив один з найвигідніших тарифних планів в своїй лінійці. У першу чергу цей тариф призначений для людей, яким не потрібен інтернет, адже кількість гігабайт тут мінімальна. Йдеться про тариф "Smart Регіон".

У перелік послуг даного тарифу входять: безлімітні дзвінки в мережі Київстар, 300 хвилин для дзвінків на інші напрямки по Україні і для міжнародних дзвінків, 30 гігабайтів мобільного інтернету. Також абоненти, що підключилися "Smart Регіон" зможуть без додаткової плати користуватися сервісами «Київстар ТВ» з пакетом «Легкий», Star Guard Lite і Mobile ID. І все це за 100 гривень в місяць. Додатковий інтернет в рамках даного тарифу можна буде отримати за десять гривень 100 МБ.

Тарифний план "Smart Регіон" представляє з себе оновлену версію старого тарифного плану «Безлім». Цей тариф є контрактним. Для його підключення абоненти Київстар повинні відвідати магазин мобільного оператора з паспортом та ідентифікаційним кодом. Клієнтам компанії також надається можливість тримати на одному особовому рахунку кілька номерів. Залежно від того, скільки номерів ви підключите на один особовий рахунок, Київстар надасть 5% знижку на підключення. При підключенні трьох номерів знижка складе 10%. Київстар пропонує своїм абонентам ще одну вигідну пропозицію - протягом майже десяти місяців платити за мобільний зв'язок і доступ в Інтернет на 33% менше може будь-яка людина, яка придбає акційний 4G-смартфон в офіційному інтернет-магазині або в точках роздрібного продажу оператора Київстар.

Раніше повідомлялося, як підключити послугу «Все просто 10 місяців», і заощадити на послугах зв'язку до кінця року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ