Today.ua

Київстар представив два вигідні тарифи для пенсіонерів

Київстар пропонує спеціальну лінійку тарифів для людей віком від 60 років. Українські пенсіонери можуть підключити на вибір один із тарифів - "Дзвінки для батьків", який коштує 75 грн на місяць, або тариф "Інтернет для батьків" за 100 грн на місяць.

Спеціальні тарифи почали діяти ще з 2020 року і за цей час до них приєдналося вже 400 тисяч клієнтів. Доступні вони абонентам у віці 60 років, а також людям з інвалідністю.

Тариф "Інтернет для батьків" включає безлімітні дзвінки в мережі, 5000 МБ для мобільного інтернету та нетарифікований доступ до месенджерів та соцмереж.

Тариф "Дзвінки для батьків" включає мінімальні 100 МБ інтернету, пакет ТВ "Київстар ТВ Легкий", безліміт у мережі Київстар та на соцмережі й месенджери. Дзвінки на номери інших операторів коштуватимуть 60 коп/хв. Додатково до будь-якого тарифу від Київстар абоненти можуть підключити "Суперсили": додаткові хвилини на інші мережі або за кордон, гігабайти мобільного інтернету, безлімітний трафік на відео, онлайн-телебачення Київстар ТВ, SIM для планшета або 2-го телефону, якщо цих послуг основному пакеті мало.

Для переходу на один із цих тарифів абонентам Київстар потрібно звернутися до будь-якого фірмового магазину мобільного для оформлення договору. З собою потрібно мати паспорт та ІПН, а для людей з інвалідністю також відповідне посвідчення.

Нагадаємо, Київстар почав повертати своїм абонентам частину витрат, які вони витратили на послугу Київстар ТБ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ