Today.ua

Київстар підвищить вартість ще одного тарифу з 1 травня: що зміниться для абонентів

Київстар з 1 травня змінює вартість деяких тарифів. Зокрема, місячна плата подорожчає для користувачів платформи Jasper. Варто зазначити, що вартість тарифних планів для цієї категорії абонентів не змінювалася останні два роки.

За інформацією мобільного оператора, базовий тариф подорожчає на 5 гривень. При цьому, якість послуг для його користувачів покращиться.  

Платформа Jasper – центральний вузол управління всіма пристроями через мобільну мережу, доступ до якої клієнти мають через власний онлайн-кабінет.

Компанія Київстар створює додаткову низку тарифів для користувачів платформи "Центр керування IoT". Для цього компанія створює додаткову низку тарифів, доступних для нових підключень — IoT Platform 30, IoT Platform 35, IoT Platform 60, IoT Platform Pool 40.

Також відомо, що Київстар з 1 травня 2023 року оновить умови обслуговування контрактних абонентів, які користуються тарифами "Дзвінки для батьків" та "Київстар Родина". Наразі це найдешевші тарифи у лінійці мобільного оператора. Після подорожчання їх вартість становитиме 100 грн на місяць.

Нагадаємо, які зміни очікують абонентів Київстар, підключених до тарифів "Київстар Дзвінки 2018", "Київстар Завжди Онлайн 2019", "Київстар Онлайн+ 2019", "Спілкування без меж 2019".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ