Today.ua

Київстар оновив два популярні тарифи: абоненти зможуть заощадити на місячній абонплаті

Київстар з 1 лютого оновив умови користування послугою Київстар ТБ. Тепер абонентам мобільного оператора доступні довгострокові пакети "Сімейний" та "Преміум HD" терміном на три, шість та дванадцять місяців.

За словами мобільного оператора, абоненти зможуть заощадити на місячній абонплаті за телебачення, адже пакети на кілька місяців обійдуться дешевше, ніж за один.

Київстар ТВ можна дивитися одночасно на кількох пристроях. У пакет "Сімейний" для абонентів Київстар входить 282 канали, вартість яких складає 120 гривень за перші два місяці, а потім 150 гривень на місяць. У пакет "Преміум HD" входить уже 314 каналів, які коштують 120 грн, а потім 150 гривень на місяць. Нагадаємо, вранці 3 лютого стався потужний збій у мережі Київстар. Всі дзвінки та повідомлення були заблоковані та абоненти мобільного оператора залишилися без зв'язку. При спробі здійснити дзвінок абонент чув повідомлення, що на його рахунку недостатньо коштів. Відсутня можливість перевірити стан рахунку – не працював код для перевірки *111# і неможливо було зайти в особистий кабінет програми "Мій Київстар". У компанії вибачилися перед абонентами за ситуацію, що склалася, і пообіцяли виплатити компенсацію за тимчасові незручності. Гроші на рахунок постраждалих надійдуть автоматично.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ