Today.ua

Київстар до Нового року підключає абонентам нові пакети послуг без першої абонплати

Київстар перед новорічними святами підготував своїм абонентам вигідні зимові акції. Найпопулярніша з них - "Суперзима від Київстар". Триватиме акція до 31 січня 2022 року.

За пакет послуг із "суперсилами" можна не платити абонплату за перше підключення. Це означає, що абоненти передплати можуть користуватися своїм новим тарифом протягом 4 тижнів, а контрактні абоненти — протягом місяця без жодних доплат.

Взяти участь в акції "Суперзима" можуть абоненти Київстар, які отримали персональну пропозицію через SMS-повідомлення, або в додатку "Мій Київстар".

Для контрактних абонентів акція триває до 31 січня 2022 року, а для абонентів передплати – до 28 січня 2022 року.

Абоненти Київстар, які приєднаються до нової акції, після поповнення рахунку зможуть отримати бонуси та викрористати їх на: вихідні дзвінки на всі номери по Україні; мобільний інтернет за умовами тарифу; SMS-повідомлення на номери всіх мобільних операторів України; MMS-повідомлення на номери всіх мобільних операторів України (тільки для абонентів передплаченого зв'язку); плату за пакет за умовами деяких тарифів (тільки для абонентів передплаченого зв'язку).

Додатково до кожного тарифу абоненти мобільного оператора можуть підключити "суперсили"  - додаткові мегабайти інтернету, хвилини зв'язку, тощо. Завдяки "суперсилі від Rozetka" у тарифах Київстар “ТВІЙ” та “ВАШ” можна отримати три місяці безкоштовної доставки від Rozetka Premium та користуватися нею до 15 березня.

Нагадаємо, Київстар анонсував збільшення послуг у лінійці тарифів Smart та підвищення їх вартості з 1 січня 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ