Today.ua

Київстар запропонував дешевий тариф: LOVE UA зі знижкою можна підключити до 28 лютого

Київстар запропонував українцям дешевий тариф LOVE UA. Його можна підключити із знижкою до 28 лютого включно.

Клієнти мобільного оператора Київстар, які обслуговуються за умовами передоплати, можуть скористатися вигідним тарифом LOVE UA. Він буде доступним до кінця поточного місяця. З умовами можна ознайомитись за адресою: https://kyivstar.ua/tariffs/loveuaprp. З 1 березня прийом заявок на підключення буде припинено.

Абоненти, які встигнуть підключити LOVE UA, зможуть користуватись усіма його умовами без змін. Їм доступні 12 ГБ 4G-інтернету, переваги "Роумінгу як вдома", а також 1200 хвилин на всі мережі. Коли хвилини буде використано, можна буде скористатися безлімітними дзвінками на Київстар. Вартість складає 150 грн на чотири тижні. Також доступна 1 Суперсила - на вибір.

Тарифом можна скористатися, купивши відповідний стартовий пакет у точках продажу, перейти на нього через інтернет-сайт або у додатку, а також в онлайн-магазині за адресою https://shop.kyivstar.ua/tariffplan/starter-packs/startpack-kyivstar -love-ua.html. В останньому варіанті тариф підключається з акцією "Онлайн дешевше" – за 130 грн.

Стартовий пакет LOVE UA На Максимум дозволить використовувати 15 Гб швидкісного 4G-інтернету, безлімітні дзвінки в мережі Київстар та 150 хвилин на інші мобільні мережі по Україні і в такі країни як Італія, Польща, Чехія, Німеччина, Ізраїль, Узбекистан, Канада, США, Індія, Китай, Румунія, Іспанія, Молдова. Також пропонується мобільний роумінг у 27 країнах.

Нагадаємо, що Київстар запустив новий тариф для користувачів домашнього Інтернету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ