Today.ua

Google презентувала найдешевший смартфон у світі

Google презентувала смартфон Jio Phone Next. Докладно про характеристики нового пристрою стало відомо після презентації у червні 2021 року, а у продажу новинка з'явиться до кінця року.

Jio Phone Next від Google – це розробка світового гіганта у співпраці з індійською компанією Reliance Jio.

Basic (базова) версію нового смартфона можна купити всього за 66 доларів, а Advanced (просунуту) за 93 долари. Це найнижчі розцінки серед нових моделей смартфонів Google.

Пристрій обладнано HD екраном з роздільною здатністю 720х1440 пікселів і діагоналлю 5,5 дюймів. У ньому є чотириядерний процесор Snapdragon 215, графічний прискорювач Adreno 306, операційна система Android 11 Go. Базова версія має 2 ГБ оперативної та 16 ГБ вбудованої пам'яті, просунута версія - 3 ГБ оперативної та 32 ГБ вбудованої пам'яті. Батарея має ємність 2500 мАг.

Також у Jio Phone Next є 13-мегапіксельна основна та 8-мегапіксельна фронтальна камери. У смартфоні від Google є такі корисні функції як екранний переклад, автоматичне озвучування тексту, адаптивні фільтри камери, віртуальний помічник Google Assistant, Google Duo і Camera Go.

Раніше повідомлялося, які нові ексклюзивні функції надав Google Android-смартфонам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ