Today.ua

Facebook запустив нову корисну функцію для своїх користувачів

Facebook представив нову функцію для груп під назвою "Експерти групи". Це дозволить учасникам, які мають високі знаннями по темі групи, отримувати особливий статус, який їм будуть присвоювати адміністратори.

"Експерти груп" в Facebook отримають значок поруч зі своїм ім'ям на аватарці, що підтверджує їх підвищений статус. Він буде відображатися в повідомленнях, коментарях і в функції питань і відповідей у інших учасників групи.

Експертів будуть призначати адміністратори групи, оцінюючи активність і знання користувачів. У будь-який момент учасник може втратити свій статус експерта, якщо адміністратор так вирішить. Facebook в даний момент тестує способи полегшити адміністраторам пошук таких експертів, пропонуючи конкретним користувачам в сфері ігр та фітнесу висловлювати свої судженння в спільнотах. Наприклад, фітнес-тренер або дієтолог в групі для фітнесу може отримати статус експерта, на відміну, наприклад, від людини, яка займається інвестиціями.

Дана опція буде корисна для всіх учасників груп, адже складно зрозуміти, чия думка дійсно значима і авторитетна, і щоб розібратися самому, на це потрібен час, а так це ляже на плечі адміністраторів. Кількість підписників в групах, де є експерти, буде рости.

Раніше повідомлялося, що Facebook запустить власну цифрову валюту Diem.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ